B. Csejtei Ildikó távozik a TV2 Csoporttól

 Közös megegyezéssel, 2014. július 24-ével távozik a TV2 Csoporttól B. Csejtei Ildikó marketing és kommunikációs igazgató. A szakember 2011 novemberében csatlakozott a TV2-höz, kinevezése után a csatorna teljes on-air és off-air kommunikációjáért; a PR csoport, a marketing csoport, a promo és grafikai csoport irányításáért felelt. Nevéhez fűződik többek között a TV2 arculatának megújítása valamint a „Süss fel nap!” CSR program elindítása.

B. Csejtei Ildikó távozását követően megszűnik a Marketing és kommunikációs igazgatóság. A vállalat műsorfejlesztési koncepciójának részeként a TV2 Csoport csatornáival, műsoraival kapcsolatos marketing feladatok, valamint a promo és a grafikai tevékenység irányítása a jövőben a Programigazgatóság részeként György Bence program- és hírigazgató alá tartozik. A B2B kommunikációt Csikesz Erika értékesítési igazgató felügyeli.

A vállalati kommunikáció, a program és talent PR valamint a CSR terület Koltay Tamás vezetésével Kommunikációs és közkapcsolati osztály néven önállóan folytatja tevékenységét.