Az Emmy-jelöltek közt is az élvonalban a Nickelodeon

Amerikában bejelentették a legjelentősebb tévés díjátadó, az Emmy jelöltjeit, amelyek közt ott van a Nickelodeon két sikercíme, az iCarly és a Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája is. A gyerekcsatorna a legfiatalabb korosztálynak szóló műsorkészítésben élen járva a szeptember 23-ai Emmy-díjátadó egyik legnagyobb esélyese.

Dan Schneider sikersorozata, az Amerikában 2007-ben debütált iCarly egyike a Nickelodeon legsikeresebb saját gyártású produkcióinak. Hat évadon keresztül szórakozhattak a nézők Carly (Miranda Cosgrove) és legjobb barátnője, Sam (Jennette McCurdy) kalandjain. A tizenévesek körében pedig olyan népszerűségnek örvendett a szitkom, hogy júniusban a tengerentúlon bemutatkozott a széria spin-offja, a Sam & Cat is.

Az iCarly az Emmy „Legjobb gyerekműsor”-nak járó díjának egyik esélyese, a Sok sikert, Charlie!, a The Weight For The Nation for Kids, a YoungArts Masterclass és a szintén Nickelodeon által gyártott Nick News With Linda Ellerbee mellett.

Az animációs sorozatok közt a Kung Fu Panda – A rendkívüliség legendája emelkedik ki a jelöltek közül. A zent és a humort ügyesen vegyítő sorozat a Bob Burger Falodájával, a Parkműsor karácsonyi kiadásával, A Simpson családdal és a South Parkkal mérkőzik meg.

Az Emmy-jelöltek bejelentésének egyik érdekessége az volt, hogy Aaron Paul mellett nem az előzetesen beharangozott Kate Mara állt. A House of Cards színésznője ugyanis elkésett, így helyette Neil Patrick Harris ugrott be.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*