Az AAA AUTO Csoport 11%-os növekedést ért el szeptemberben az előző év azonos időszakához képest

Az AAA AUTO Csoport szeptemberben 5.603 autót értékesített, ez 10,8%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Magyarországon az idei évben eddig 1.409 gépkocsit értékesítettek.

„Véleményünk szerint az eladott gépjárművek számának folyamatos növekedése­ – ami az 5.603 eladott autóval szeptemberben elérte a 10,8%-ot – elsősorban annak köszönhető, hogy a vevők a kisebb használtautó-kereskedők helyett egyre inkább a nagyobb használtautó-kereskedőket választják, mivel ezek szélesebb kínálatot és több szolgáltatást tudnak biztosítani a számukra. Mi 12 hónapos garanciát vállalunk a gépkocsi műszaki állapotára, a hét napon belül hozzánk visszahozott autókat kérdés nélkül visszavesszük, lehetőséget biztosítunk a potenciális vevő számára, hogy a gépkocsit tesztvezetés közben kipróbálja, valamint minden, általunk kínált gépjárműnek mi vagyunk a tulajdonosai” – mondta Karolína Topolová, az AAA AUTO vezérigazgatója.

Magyarországon az AAA AUTO ebben az évben eddig 1.409 autót értékesített a mindössze négy és fél hónapja megnyitott budapesti telephelyén. Szeptemberben a legkelendőbb autók listáját a Suzuki Swift, az Opel Astra és a Volkswagen Golf vezette.

Az AAA AUTO által szeptemberben értékesített 10 legnépszerűbb használtautó sorrendje a következő:

1)     Suzuki Swift

2)     Opel Astra

3)     VW Golf

4)     Škoda Octavia

5)     Ford Focus

6)     Opel Corsa

7)     Ford Mondeo

8)     Volkswagen Passat

9)     Škoda Fabia

10)  Toyota Yaris

A további növekedés érdekében az AAA AUTO Csoport ősszel újabb kedvezményeket biztosít.„Az árengedmény mértéke elérheti a 300 ezer forintot is. Például egy 2008-as évjáratú Chevrolet Captiva 2.0 D 4×4 gépkocsi, amely korábban 3.199.000 forintba került most 2.899.000 forintért elvihető,” mondta Topolová. „Sokan vagyunk, akik gondterhelten nézünk a közelgő tél elé, mivel ez autónk esetében plusz kiadásokkal jár. Ezért úgy döntöttünk, hogy az eladott autókhoz 4 db téli gumit adunk ajándékba, amelyekkel vásárlóink biztonságosan közlekedhetnek a téli időszakban is” – tette hozzá Topolová.