Átadták a Kacsafutam nyereményeit-Gazdára talált az álomautó

vicha_attilaVersenyre keltek egymással a kacsák augusztus utolsó napján, most pedig végre kiderült, hogy ki volt a leggyorsabb! A minap átadták a Kacsafutam győzteseinek nyereményeit: autó és álomutazások találtak gazdára. A győztes, Vicha Attila elárulta 9 kacsát indítottak a versenyen, de arra nem számított, hogy közöttük lesz a nyertes.

Augusztus utolsó napján végre hazánkba is elérkezett az év egyik legszórakoztatóbb családi eseménye, a Kacsafutam, ahol 52.000 sárga gumikacsa versenyzett a Dunán. A Kacsafutam az egész világon arra hivatott, hogy segítsen az embereknek, hazánkban az UNICEF Magyar Bizottságát támogatja, ráadásul értékes nyereményeket tartogatott az indulók számára

 

„A Kacsafutam nem csupán jótékonysági és családi esemény, de izgalmas, komoly verseny is, hiszen az első száz célba érő kacsa tulajdonosa értékes ajándékokat vitt haza – autót, utazást, szórakoztató elektronikai eszközöket és különféle ajándékutalványokat. Most az első hat versenyző vehette át a nyereményét” – mondta el Gomez Norbert a verseny főszervezője.

Az autó nyertese Vicha Attila, párjával 9 kacsát indított a futamon.

„Amikor a verseny után egyeztettük az ellenőrző szelvényt és a nyertes számokat a párommal  azt hittünk rosszul látunk, valamit biztosan elnézünk… nem hittük el, hogy tényleg a miénk lett a főnyeremény. Még soha nem nyertem semmit, eddig a legjobb eredményem egy kettes találat volt a lottón” – mondta el a nyertes, aki azt tervezi, hogy párjával vidéki körutazásra indulnak majd az új autóval.

A szerencsések örömmel vették át ajándékaikat, a Bali álomutazás nyertese elárulta, ők a Batthyány téren szurkoltak kacsájuknak, és már ott tudták, ők utazhatnak fantasztikus nyaralásra.