Asztalitenisz-vb az Utazás kiállításon is

A magyar sportági szövetség (MOATSZ) képviseletében Nátrán Roland elnök az áprilisi, budapesti asztalitenisz-világbajnokságról beszélt csütörtökön az érdeklődőknek az Utazás kiállításon, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban.

    “Az utazási kiállítás egy olyan fontos terep, ahol a magyar és külföldi érdeklődők információt tudnak szerezni a potenciális programjaikról. Mi nagyon reméljük, hogy április második felére semmi mást nem terveznek, csak a budapesti asztalitenisz-világbajnokságot” – idézte a MOATSZ hírlevele Nátrán Rolandot, aki a Hungexpo A pavilonjában beszélt, ott, ahol két hónap múlva, április 21. és 28. között az egyéni pingpong-vb-re kerül majd sor.
    “Ez a hatalmas csarnok, ahol most állunk, mintegy száz beütő-, illetve versenyasztalnak ad majd helyet, és egy másik hatalmas csarnokban állítják fel az úgynevezett centerasztalokat egy ötezres lelátó előtt. Most már méregetjük a helyszínt, hogy vajon hogy fog kinézni asztalokkal ez a szép csarnok” – fogalmazott Nátrán Roland.
    A sportág és a világbajnokság népszerűsítése a csütörtöki sajtótájékoztatóval nem ért véget az Utazás kiállításon, szombaton 13 órától a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ standjánál ugyanis Nátrán Roland az M4 Sport műsorvezetőjével beszélget a vb-ről, a szervezési feladatokról és bemutatja a torna kabaláját. Szó lesz a jegyértékesítésről és az igénybe vehető kedvezményekről is.
    A standnál felállított asztalon a korosztályos válogatottak tehetségei, valamint Faházi János és a Jónyer István, Gergely Gábor, Klampár Tibor által alkotott aranycsapat tagjai tartanak bemutatót. A világbajnok trió a 40 évvel ezelőtt aratott phenjani diadaláról is mesél majd.

Forrás:MTI