Ariana Grande posztolta minden idők legjobb selfie-jét

arianaA Nickelodeon feltörekvő színésznője, aki nemrégiben fanyar duettet adott elő a világszerte népszerű Mika-val, most ismét a figyelem középpontjába került. A 20 éves, jellegzetes vörös hajával hódító Ariana az Instagramra posztolt magáról egy olyan fotót, amilyet még nem látott az internet. Az MTV újságírói szerint a Sam & Cat sztárjáé a tökéletes selfie.

A tizenéves lányok egyik kedvenc elfoglaltsága, hogy az internetre töltenek fel magukról dögös, vagy csak annak szánt képeket, de láthatott már a világ repülőszerencsétlenség után posztoló túlélőt, vagy olyan vadászpilótát is, aki egy futballstadion felett elsuhanva hódolt az önfotózás hobbijának. Sokan viszolyognak a jelenségtől, azt azonban még a szkeptikusok se vitathatják, hogy Ariana Grande Instagram-fotója tökéletes lett.

A fiatal színésznő képének különlegessége, hogy Ariana semmilyen filtert nem használt, így természetes fényviszonyok mellett nézhet a közönség farkasszemet a hírességgel. A magyar rajongók hamarosan a tévéképernyőkön is meggyőződhetnek arról, hogy a szépség a kamerák előtt is megállja a helyét. Február 16-án ugyanis érkezik a Nickelodeon műsorára a Sam & Cat című vadiúj tinisorozat, amely 20:05-kor lesz látható, vasárnap esténként.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*