Akció a quadoknál

Senki ne lepődjön meg, ha csütörtöktől szombatig quadokkal találkozik Kecskemét, ugyanis a Quad Light Media Hungary két járműve szeli majd át a várost, hogy a Messzi István Sportcsarnokban rendezendő Ferobox Event profi ökölvívó gálát hirdesse, melyre május 18-án kerül sor.

De nemcsak promótálni fog a városban a két jármű, hanem akciót is hirdet a Ferobox Event második nagyszabású gálájára: csütörtökön, pénteken és szombaton 20%-os kuponok válthatóak meg az elővételes belépőkre.

Érdemes élni a lehetőséggel, ugyanis a sportesemény színvonalas kínálatára – melynek rangját mi sem bizonyítja jobban, hogy a Sport 1 Televízió élőben közvetíti – nem lehet panasz: a kötelek közé lép az idén visszatért Bedák Zsolt, a WBO nemzetközi bajnoki övéért száll harcba Kelemen Balázs és Kovács ’Vipera’ Attilának is szurkolhat a közönség.

Végül, de koránt sem utolsó sorban, a kecskeméti közönség kedvenc, az ifjú Baranyi Richárd készül a gálán első profi meccsére. „Én is szívesen kipróbálnám ezeket a quadokat, főleg, ha győzelemmel debütálok a profik között, akkor szerintem bármire kapható leszek. Remélem, minél többen beváltják majd a kuponokat. Én cserébe megígérem, hogy nem fogok csalódást okozni Kecskemét lakosai számára” – árulta el a nagyon lelkes 21 éves öklöző.

Csütörtöktől szombatig keressék tehát Kecskeméten a két quadot és éljenek a 20%-os kedvezménnyel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*