Agoda.com és Singapore Airlines együttműködés

Az Agoda.com újabb szerződést kötött a Singapore Airlines légitársasággal, mely révén a légitársaság ügyfelei a jövőben közvetlenül hozzáférhetnek az Agoda.com szállodai adatbázisához.

Az új szerződés újabb fontos területen egészíti ki a két vállalat között már egyébként is élő együttműködést. Míg korábban a Singapore Airlines KrisFlyer elnevezésű partnerprogramjának résztvevői kaphattak speciális ajánlatokat a szállásközvetítéssel foglalkozó Agoda.com rendszeréből, addig mostantól a légitársaság összes ügyfele hozzáfér a globális hotellistához. A KrisFlyer-tagok is jól járnak az együttműködési megállapodás aláírásával, hiszen ők minden, az Agoda.com rendszerén keresztül végzett szállásfoglalással gyarapíthatják partnerpontjaik (“KrisFlyer miles”) számát. A szállások foglalását egy külön erre a célra létrehozott webfelületen intézhetik a légitársaság ügyfelei: www.agoda.com/singaporeair.

A megállapodás értelmében februárban duplán jól járnak a KrisFlyer partnerprogram tagjai: dupla pontot (mile-t) kapnak minden foglalás után, ha a speciálisan erre a célra létrehozott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*