A Wizz Air utasai ma utazhattak először ülőhelyfoglalással

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma üzemeltetett először járatokat ülőhelyfoglalással a Budapest-Barcelona, a Katowice-London Luton és a Bukarest-Dortmund útvonalakon. Május 19-től az ülőhelyfoglalás életbe lép minden WIZZ útvonalon, összesen 38 országban, az egyik legnagyobb európai alacsony vitedíjú útvonalhálózaton. Az ingyenes ülőhelyfoglalás a foglalási folyamat részét képezi, az utasok opcionálisan kiegészíthetik az ingyenes ülőhelyfoglalást és kiválaszthatják az általuk preferált ülőhelyet díj ellenében: a díjak 1 eurónál kezdődnek, elérhetők a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikációval bármely időpontban, de legkésőbb 3 órával a járat indulása előtt. Az ülőhelyfoglalást a Wizz Air számos más intézkedéssel együtt annak érdekében vezette be, hogy fejlessze az utasok utazási élményét.

Slawomir Koziel volt az az utas, aki elsőként élvezhette az ülőhelyfoglalás előnyeit, amikor ma  elsőként szállt fel a Katowicéből London Lutonba induló járatra.

 

Az ülőhelyfoglalás elérhető az alábbi járatokon:

Indulás Útvonal
2015. május 4-től Katowice – London Luton
Budapest – Barcelona
Bukarest – Dortmund
2015. május 19-től Minden Wizz Air útvonal

 

 

Online díjak, amennyiben az utas meg kívánja változtatni az ingyenes ülőhelyfoglalását

Ülőhelyek az első sorokban Elöl lévő ülőhelyek Az utastér első részén lévő ülőhelyek Ülőhelyek nagyobb lábtérrel Az utastér hátsó részén lévő ülőhelyek
5 23 euró 3 – 17 euró 2 – 5 euró 5 – 23 euró 1 2,50 euró

 

 

A díjak a kereslet függvényében változnak.