A Wizz Air tíz új, izgalmas desztináció videót mutat be

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy a nyár folyamán tíz izgalmas utazási videót mutat be, hogy népszerűsítse 98 desztinációt kínáló útvonalhálózatát. A kisfilmeken a légitársaság legnépszerűbb légiutas-kísérői, a Wizz Air Nagykövetek mutatják be az úti célokat. Az utasok a videók segítségével nem csak a nevezetességekkel ismerkedhetnek meg, hanem bennfentes tippeket is kaphatnak, mit érdemes az általuk választott városban csinálni.

Az összes kisfilmet a Skyart Media, a WizzTV videók gyártója készítette. A WizzTV 2013-ban indult, a légitársaság és a produkciós cég azért fogtak össze, hogy a Wizz Air utazási élményt a képernyőjükön már a foglalás előtt megtapaszthassák az utasok.
Mind a tíz videót a Wizz Air Youtube csatornájára töltik majd fel a következő hetekben (http://www.youtube.com/user/WizzAirCorporate), a Wizz Air minden új videóról azonnal értesíteni fogja követőit a Facebookon és a Twitteren. Az első film már megtekinthető, ez Barcelonát mutatja be, ahová a légitársaság összesen tizenhárom városból kínál járatokat.
„Nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk nagyszerű desztináció videóinkat a közösségi média csatornáinkon, ráadásul éppen az utazási csúcsszezonban” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „A videók célja az idegenforgalom fejlesztése a kiválasztott városokban, és persze az is, hogy a Wizz Air utasai még egyszerűbben tervezhessék meg a következő nyaralásukat. Kiváló légiutas-kísérőink, a Wizz Air Nagykövetek mutatják be a városokat a kisfilmekben, amelyek tele vannak hasznos információval. Reméljük, ezek a remek videók épp olyan népszerűek lesznek, mint bővülő útvonalhálózatunk 98 desztinációja” – tette hozzá Daniel de Carvalho.
„Büszkék vagyunk, hogy a Wizz Air tehetséges csapatunkat választotta ki arra a feladatra, hogy bemutassuk ezt a tíz izgalmas desztinációt” – mondta Marozsi László a WizzTV-től. – „Városlátogatáshoz, tengerparti nyaraláshoz vagy kalandtúrához egyaránt találnak majd inspirációt az utasok ebben a tíz kisfilmből álló sorozatban.”