A Wizz Air promóciójával olcsóbban utaznak a csomagok

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy kétnapos promóciója keretében minden előre fizetett feladott poggyász és nagyméretű kézipoggyász kedvezménnyel foglalható a wizzair.com oldalon. Június 7-től június 8-án éjfélig minden online poggyászdíj 33 százalékkal alacsonyabb lesz.

A légitársaság emlékeztette utasait poggyászszabályzatára, hiszen a megfelelő poggyász kiválasztásával pénzt takaríthatnak meg. Már majdnem 200 ezren látták a Wizz Air Youtube videóját, amelyben a légitársaság bemutatja, hogyan utazzunk csomaggal okosan.

tablazat
“Itt a nyár, az iskolának vége, itt az ideje elutazni a barátainkkal és a szeretteinkkel” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – “Alacsony viteldíjainknak köszönhető megtakarítását most tovább növelheti poggyász promóciónkkal. Most szombaton és vasárnap a szokásos online díj kétharmadáért foglalhat kézipoggyászt. Foglalja le utazását kedvezményes poggyászdíjjal a wizzair.com oldalon és élvezze a nyarat!”