A Wizz Air nyilvános szavazást indít, hogy megválassza a következő WIZZ Nagyköveteket

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy újabb közösségi média alapú szavazást indít, hogy megtalálja a következő WIZZ Nagykövet program résztvevőit. A WIZZ Nagyköveteket két éves időszakra választják, ezalatt különböző közösségi és médiaeseményeken képviselik a légitársaságot, mindannyian a Wizz Air légiutas-kísérői, akik a kiváló szolgáltatásról és utasközpontúságukról ismertek.

A WIZZ utasok vagy rajongók a Wizz Air Facebook oldalán szavazhatnak egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett applikáció segítségével. A rajongók a 39 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország Nagyköveteit – azokban az országokban, ahol több WIZZ bázis is található három nagykövetet választanak, azokban, ahol egy bázis van pedig kettőt. Magyarországon az utasok négy döntősre szavazhatnak, név szerint Amati Alexandrára, Görög Petrára, Veréb Évára és Pajor Dávidra.

A WIZZ arra kéri a szavazókat, hogy azokat a jelölteket válasszák, akik szerintük a leginkább megtestesítik a szakmaiságot és a folyamatos törekvést a legkiválóbb ügyfélkiszolgálás biztosítására. A WIZZ Nagykövetek megválasztásuk után sokkal többek lesznek, mint egyszerű márkanagykövetek. A legjobb légiutas-kísérők közül a legjobbakként képviselik majd munkatársaikat, beszélnek majd szakmájukról a médiában, iskolákban, gyermekkórházakban, mindenkinek, akit inspirálhat a légiutas-kísérők izgalmas élete. A WIZZ Nagykövetek boldogan megosztják majd sikerük titkait, és mindenkit arra bíztatnak majd, hogy a repülés területén válasszanak karriert maguknak, és segítenek majd jobban megérteni szakmájuk örömeit és kihívásait.

„A WIZZ légiutas-kísérők rendkívül elkötelezettek a munkájuk és az utasok iránt, a feladatuk, hogy gondoskodjanak róluk és biztonságos utazásukról” – mondta Owain Jones, a Wizz Air vállalati kapcsolatok igazgatója. – „Mostantól június 24-ig arra kérjük utasainkat, hogy szavazzanak azokra a jelöltekre, akikről úgy gondolják, a leginkább megérdemlik az elismerést, és segítsenek eldönteni, kiváló légiutas-kísérőink közül kik legyenek azok, akik képviselik a megújult WIZZ brandet és értékeinket a helyi közösségekben, jótékonysági rendezvényeken, valamint bemutatják izgalmas pályájukat a médiában. Magyarországon az utasok 4 döntős közül választhatnak a https://apps.facebook.com/wizz-air-ambassadors/ címen.”