A Wizz Air Bosznia Hercegovinában nyitja meg tizenkilencedik bázisát

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága* ma bejelentette, hogy tovább bővít Bosznia Hercegovinában. A légitársaság 1 új Airbus A320 típusú repülőt állomásoztat majd Tuzlában 2015 júniusától, ezzel a tuzlai lesz a Wizz Air tizenkilencedik bázisa. A Wizz Air új útvonalakat is bejelentett: 2015. június 26-tól München Memmingen és Oslo Torp, 2015. június 28-tól pedig Frankfurt Hahn és Stockholm Skavsta repülőterekre is üzemeltet járatokat Tuzlából.

Az új útvonalakat is beleértve a Wizz Air jelenleg 5 ország 9 desztinációjára üzemeltet járatokat Tuzlából.

A Wizz Air nagyszabású tuzlai bővítése tovább ösztönzi majd a munkaerőpiacot a repülési és turisztikai szektorban azáltal, hogy több utazónak teszi lehetővé, hogy Bosznia Hercegovinába látogassanak a Wizz Air alacsony viteldíjainak köszönhetően. Jegyek a Wizz Air legújabb útvonalaira már foglalhatók a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 19.99 eurónál kezdődnek.

„Ez a mai bejelentés nagy előrelépés a Wizz Air számára Bosznia Hercegovinában” – mondta Abrán György, a Wizz Air kereskedelmi igazgatója ma, a légitársaság tuzlai sajtótájékoztatóján. – „2013 májusában kezdtük meg működésünket Tuzlában, azóta több mint 180 ezren repültek velünk innen. Az új bázis számos új munkahelyet teremt majd a Wizz Airnél és helyi partnereinknél egyaránt. Bosznia Hercegovina ezzel a tizenegyedik olyan ország, ahol bázist nyitottunk. Reméljük, a boszniai utasok és az idelátogatók is minket választanak majd utazásukhoz” – tette hozzá Abrán György.

A legújabb útvonalak Tuzlából

Új útvonal Napok Indulás Viteldíjak
Tuzla – München Memmingen hétfő, péntek június 26-tól 19.99 eurótól
Tuzla – Stockholm Skavsta hétfő, péntek június 26-tól 29.99 eurótól
Tuzla – Frankfurt Hahn szerda, vasárnap június 28-tól 24.99 eurótól
Tuzla – Oslo Sandefjord Torp szerda, vasárnap június 28-tól 29.99 eurótól