A T-Systems Magyarország elnyerte a Business Superbrands 2014 címet

A T-Systems Magyarország Zrt. elnyerte az idén hetedik alkalommal odaítélt Business Superbrands címet. A Business Superbrands program az üzleti szektor márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

„A Business Superbrands 2014 védjegy komoly elismerés a T-Systems Magyarország életében” – fogalmazott Rékasi Tibor, a T-Systems Magyarország vezérigazgatója. „Visszaigazolja azt a következetes munkát, amelynek révén az elmúlt években a T-Systems Magyarország hazánk vezető infokommunikációs szolgáltatójává, a nagyvállalatok és az állami szféra első számú transzformációs partnerévé vált.” Rékasi Tibor hozzátette: „A Business Superbrands cím is megerősít minket abban, hogy a mintegy másfél éve lezárult, több éves, stratégiai cégegyesítési folyamat, valamint a még inkább ügyfélközpontú működési reform eredményeként magyarországi és régiós szinten is erős márkát sikerült létrehoznunk.”

A 14 tagú bizottság minden évben a Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével dönt arról, hogy az üzleti élet mely kiválóságai viselhetik a Business Superbrands védjegyet. Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát mutasson a hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez. A döntőbizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják a díjazottak eddigi sikerességét és hitelességét. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*