A One Direction kedvence a Class40-ben

Szólókarrierbe vágott Selena Gomez és nem döntött rosszul: kislemeze a Class FM-en is az élmezőnyben szerepel. A fiatal brit előadó, Tom Odell szerelmes balladával lépdel előre a legjobbak közt, amelyért egyenesen oda vannak a One Direction tagjai is. Kállay-Saunders András pedig új dallal debütált a listán.

 elena gomez

Amerika üdvöskéje, Selena Gomez zenekari évei után most szólóalbummal jelentkezett. Az első kislemez bollywoodi elemeket ötvöz a worldbeat és az elektropop hangzásvilágával. Az eredmény kiváló: a Come & Get It világszerte a slágerlistákat ostromolja, köztük a legnépszerűbb hazai rádióét is, amelyen a harmadik helyet szerezte meg a héten.

A kritikusokat megosztotta, a hallgatók között viszont töretlen népszerűségnek örvend Tom Odell. A huszonkét éves feltörekvő brit énekes első albumát az NME, az egyik legnevesebb brit zenei lap súlyosan lehúzta, a közönség viszont odavan a lassú ütemű indie pop balladáért.  Sőt, a rajongók közt sztárok is akadnak: a One Direction Liamje is megosztotta az egyik közösségi oldalon, hogy függővé vált tőle. Az Another Love a Class FM listáján is magabiztosan lépdel felfelé: most a huszonharmadik.

Új szerzeménnyel debütált a héten a Class40-en Kállay-Saunders András. A Play My Song Kállay első nagylemezének előfutára, amely novembertől lesz kapható. Az R’n’B és soul vonalon mozgó énekes nem csak a stúdióban ügyködik: zenekarával hamarosan országos turnéra indul, a debütáló kislemezhez nemrégiben videoklipet is készített. A Play My Song Magyarország mérvadó slágerlistáján a harmincnyolcadik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*