A miniszterelnök évértékelőt tart, közben az Együtt tüntetet a Várkert Bazár előtt

A polgári Magyarország, a nemzeti-keresztény korszak építése zajlik – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Várkert Bazárban tizennyolcadik alkalommal tartott évértékelő beszédében.

    Most lehet cselekedni, alkotni, most van értelme bátornak lenni, “kitartóan szedni a lábunkat”, menni előre céltudatosan, önbizalommal – fogalmazott a kormányfő.
Mint mondta, most épül, épülhet az, amit polgári Magyarországnak, polgári berendezkedésnek, nemzeti-keresztény korszaknak, “magyar országnak” gondolunk.
Közölte: Magyarország 2014-ben lezárta a stabilizálás korszakát, új szakaszt nyitott, és “repülőrajtot” vett.

A miniszterelnök elmontda, veszélyben van a pénzügyi stabilitás, a gazdasági felemelkedés a nemzeti politika, a terormentes közbiztonság, a lassan ismét magunkra találó nemzeti kultúra, de veszélyben a távlat, a biztató jövő gyermekeink táguló, európai életlehetősége is a népvándorlás miatt.

Mindeközben a Korszakváltók Pártja tüntetést szervezett a Várkert Bazár elé. A tüntetésen legutóbbi információnk szerint közel ezren jelentek meg. Kinyomtatott A4-es papírokat osztogatnak, amelyből az derül ki, hogy mire költött eddig a kormány, valamint jövőbeli tervekről.

“A kormány döntött- idén is milliárdokat költenek:

– az idegengyűlölő propaganda folytatására

-1294 menekült ember befohadásának ügyét felhasználva

2015

10 000 000 000Ft. kerítésépítés

960 000 000Ft. nemzeti konzultáció

680 000 000Ft. plakátkampány

206 038 fő tartósan itt élő külföldiek száma összesen

3170 fő tartósan itt élő menekültek száma összesen”

 

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2016. február 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2016. február 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd