A Magyar Turizmus Zrt. turisztikai élményekkel vár a Föld Fesztiválon

clip_image004A  Magyar Turizmus Zrt. idén is aktívan részt vesz a Föld Fesztiválon, amely a Föld  napja (április 22.) alkalmából a Fővárosi Állat- és Növénykertben kerül  megrendezésre április 20-tól 24-ig. Az öt napon át zajló fesztivál keretében  színes programok várják a látogatókat, melyek játékosan hívják fel a figyelmet a  környezettudatosság fontosságára és Földünk természeti értékeinek megóvására. A  természetvédelem jegyében a héten olyan szervezetek is bemutatkoznak, mint a WWF  Magyarország, a Duna-Ipoly Nemzeti Park, az Országos Erdészeti Egyesület és a  Magyar Madármentő Alapítvány. A számos bemutató mellett érdekes előadások,  vetélkedők, kvízek, akadályverseny és madármegfigyelés egészítik ki a széles  programpalettát.

Az  MT Zrt. ajánlataival (hasznos kiadványokkal, játékokkal és ajándékokkal) a  rendezvény minden napján, 9-től 16 óráig találkozhatnak az érdeklődők a  Parasztudvarnál felállított sátorban.

Április  20-án, a Föld Fesztivál első napjával egyidejűleg az Állatkert ad otthont a  Pedagógus Nyílt Nap számára is. A nap folyamán a pedagógusok előadásokon és  egyórás szakmai sétán vehetnek részt, valamint ismeretterjesztő könyvek bő választékával ismerkedhetnek meg a Pedagógus Kávézóban.

További  információ: http://www.zoobudapest.com/foldfesztival

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*