A közmédia közvetíti Erdei Zsolt búcsúmeccsét

Az M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti az Erdei Zsolt– Salva Dzsomardasvili WBO Európa-bajnoki címmeccset. A köztévé Bedák Zsolt Eb-címért folytatott küzdelmét is élőben sugározza a szombati kecskeméti gáláról.

A Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki övéért lép szorítóba a 39 éves, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok, Erdei Zsolt és grúz ellenfele, Salva Dzsomardasvili, a március 8-i kecskeméti gálaesten. A teltházas gála fő eseményét az M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti 22.30-as kezdettel. A 10 menetre kiírt címmérkőzés televíziós kommentátora Kassai-Tóth Csaba, szakkommentátora Kótai Mihály lesz, a szorító széléről Szujó Zoltán jelentkezik. A rádiós riporterek Novotny Zoltán és Hajdu B. István lesznek, a ring mellől pedig Szabó Szilárd tudósít.

Az M1 21.30-as kezdettel a Bedák Zsolt és a szintén grúz Georgi Gacsecsiladze harmatsúlyú WBO Eb-címmecset is élőben közvetíti.  A 10 menetre kiírt bokszmérkőzés szakkommentátora Csötönyi Sándor lesz. A budapesti stúdióban Menczer Tamás elemzi a látottakat Borbély Zoltánnal.

Az Európa-bajnoki címmérkőzések online is láthatók a www.telesport.hu oldalon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*