A Hungaroring felkészült a Forma-1-re

3 éve vette át az új management az  irányítást a Hungarornig Sport Zrt. -ben. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy lehet egy állami vállalatot sikeresen működtetni- mondta Gyulay Zsolt,  a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. Az elmúlt két év üzleti eredménye büszkeséggel tölti el, van jövője a Hungaroring Zrt.-nek.

DSC_4601m

Gyulay Zsolt, Németh Lászlóné

Átadásra került a Hungaroring új orvosi központja, melyet Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter avatott fel. A Miniszter Asszony elmondta, a Hungaroring Sport Zrt. jól gazdálkodik az állami támogatással. Az orvosi központra azért volt szükség, mert egyik feltétele a jövő évi hosszabbításnak a pálya mellett található orvosi épület, ahol szükség esetén a versenyzők haladéktalanul orvosi ellátásban részesülhetnek. Külföldön egyébként kórház van a pálya közelében, itt most a felavatott pálya ambulancia is megfelel az elvárásoknak. A hosszabbításról szóló megállapodást a magyar állam és a Hungaroring Sport Zrt. képviselője, valamint Bernie Ecclestone, a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokoló brit üzletember írja majd alá. sikeres hosszabbítás esetén 2021-ig lesz Száguldó Cirkusz Mogyoródon.

A BKK,MÁV  és a Volánbusz idén is ingyenesen szállítja vasárnap a kilátogatókat. Az állóhelyre szóló belépők 9990 forintba, míg az ülőhelyekre érvényes jegyek 19 990 forintba kerülnek, melyek tartamazzák az ingyenes utazás lehetőségét is. Az ingyenes utazásra vonatkozó szolgáltatásokat július 28-án lehet igénybe venni, egész nap.

Idén is nagy létszámmal lesz jelen a rendőrség, akik főként a  forgalom gördülékenységében segítenek a pályán és környékén. Csütörtök déltől hétfő reggelig tart a fokozott rendőri jelenlét.

A Hungaroring Sport Zrt. és a T-Systems Magyarország Zrt. együtt adta át  a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek azt a 100 darab televíziót, amelyek még jól működnek, ám a Hungaroring már nem használja azokat.

[ilightbox id=”0″]

Kattints a képre a sajtótájékoztató fotóiért!
DSC_4507m

[/ilightbox]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*