A hatodik koporsó

Lesz hetedik koporsó is, egy év múlva. Túl egy sorsdöntő változás után, egy év múlva Magyarország fellélegzik. Magyarország ma rosszabbul teljesít, de egy év múlva már tudni fogjuk, hogy Magyarország jobbat érdemel és Magyarország többre képes.

Bajnai Gordon szerint a párt nélküli szavazók megnyerése szükséges az ellenzék választási győzelméhez, ehhez pedig az kell, hogy garanciát adjanak nekik: 2014 után korszakváltást hajtanak végre.

    “Kormányváltás csak akkor lehetséges, ha ezeknek a választóknak olyan hiteles pártot tudunk felmutatni, amelynek jelöltjeire jó szívvel tudnak szavazni. Ezt a reményt mi tudjuk megadni” – jelentette ki az Együtt-PM választási szövetség vezetője szombaton Budapesten. Hozzátette: csak egy korszakváltó ellenzéki összefogásnak van esélye, ha csak “arra fogunk össze, hogy visszaállítsuk a 2010 előtti világot, a Fidesznek háromnegyedes többsége lesz 2014 után”.     A párt nélküli szavazóknak “nem ízlik a narancs, de nem szerették meg a szegfűt sem. Olyan világot akarnak, amelyben nincs se őszödi beszéd, se felcsúti vezér” – mondta Bajnai Gordon az Együtt-PM szövetség országjárását záró rendezvényén. Kitért arra, kormányfőként jól együtt tudott működni az MSZP-vel, és jó kompromisszumokban bízik most is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*