A gyerekek mosolyáért megérte!

Sportsarok a Fóti Gyermekközpont Nyárindító fesztiválján. Sportsarok, amelyben Kelemen Balázs profi ökölvívó (stílszerűen) és Farkas Norbert alpesi síző – a Felix Promotion sportmenedzser-iroda két sportolója – várta a gyerekeket.

FARKAS~1

Halomnyi ajándékkal (huszonegy zsáknyi gyűlt össze a menedzseriroda felhívására), sok-sok édességgel, és persze játékos feladatokkal. Hiszen a cél az is volt, hogy a hátrányos helyzetű gyerekekkel megismertessék, megszerettessék a sportot.

Volt ott bokszkesztyű (hát persze!), trambulin és néhány egyensúly-javító eszköz, amelyeket Farkas Norbi használ az edzéseken. A legnagyobb népszerűségnek az úgynevezett slackline örvendett, amely tulajdonképpen egyensúlyozó kötél, amelyet két fa közé kifeszítenek, és végig kell menni rajta. Szerencsére mindössze harminc centivel a föld fölött.

„Hosszú, forró nap volt, de nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekek mosolyáért pedig mindenképp megérte… Vittem különböző egyensúlyozókat, amelyek a síeléshez kellenek – azokkal szoktam én is edzeni. És szerencsére nagyon nagy sikerük volt. A legnagyobb a slackline-nak, sorban állás volt, mert mindenki szeretett volna végigmenni a kötélen. Akinek sikerült, csokit kapott. Ez számomra legalább akkora élmény volt, mint a Sportágválasztó, ha nem nagyobb, hiszen itt rászoruló gyerekeknek szerezhettünk örömet”

– mondta Farkas Norbi, akinek ez volt az első (hiszen még csak 21 éves), de biztosan nem az utolsó jótékonysági rendezvénye. Az alpesi síző elmondta: remek érzés volt segíteni, ha megteheti, a jövőben is elfogadja az ilyen jellegű meghívásokat.

Kelemen Balázs is számtalan autogramot kiosztott, több tucatnyi közös fényképre odaállt, és persze népszerűsítette az ökölvívást a gyerekek körében.

„Remekül éreztem magam, nagyon örülök, hogy segíthettünk a gyerekeknek, akik nagyon élvezték a bunyót. Köszönöm azoknak, akik akár csak egy játékmackóval is hozzájárultak ahhoz, hogy ennyi ajándékkal érkezhessünk Fótra” – mondta Kelemen Balázs.

Forrás: Felix Promotion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*