A szexi énekesnő a vörös szőnyegen várja a filmsztárokat

Április 12-én vasárnap este kezdetét jön év egyik legjobban várt mozis eseménye, a 24. MTV Movie Awards, ahol kiosztják az elmúlt egy év legjobb alakításainak és filmjeinek járó Arany Popcorn díjakat. A gálát felvezető show sztárja Jessie J lesz, aki a vörös szőnyegen fogadja majd a hírességeket és egy fontos bejelentéssel is készül.

Április12-én villogó vakuk és sikító rajongók várják majd a vörös szőnyegen bevonuló filmcsillagokat a los-angelesi Nokia Theatre előtt. Az MTV Movie Awards nyitó eseményének házigazdája a vagányságáról és szókimondásáról híres brit énekesnő, Jessie J lesz, aki a csatorna egyik műsorvezetőjével, Josh Hollowitz-cal tudósít majd a vörös szőnyegről, megszólaltatva a legstílusosabb hollywoodi hírességeket.

 

Az MTV Movie Awards-szal kezdetét veszi a nyári filmszezon is, a vörös szőnyeges kapcsolás alatt bemutatkozik az idei nyár öt legjobban várt mozifilmje, amelyekkel rövidesen mi is találkozhatunk a vetítővásznakon. Az egyik ilyen alkotás a „Paper Towns” című romantikus vígjáték, John Green 2008-as novellájának filmes adaptációja. A filmet Cara Delevingne, Nat Wolff és maga az író mutatja be, sőt a helyszínen exkluzív részleteket is láthatunk majd belőle.

A hagyományokhoz híven a Legjobb hősnek járó díj sorsáról idén is a közönség dönt: április 2-án derül majd ki, hogy kik esélyesek a nézők által megszavazott Arany Popcornra. A rajongóknak így tíz napjuk lesz arra, hogy különleges díjhoz segítsék kedvencüket, a győztest rendhagyó módon Jessie J és Josh Hollowitz hirdeti majd ki a vörös szőnyegen állva.

 

Már csak három hét és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár legjobban várt mozifilmjeinek exkluzív részleteit – a népszerű díjátadó gála előtt Jessie J várja majd a mozi legnagyobb sztárjait a helyszínen. Arany Popcornra fel!

 

24. MTV Movie Awards április 12-én, itthon késő éjjel az MTV műsorán