A 90-es évekkel tör előre David Guetta

David Guetta nem tud rosszul választani, legújabban a 90-es évekhez nyúlt vissza és sikere töretlen. Mindeközben a bársonyos hangú Takács Nikolas slágere is a Class40 dobogója felé lépdel. A 2002-ben ismertté vált Thicke pedig T.I. és Pharrell-lel közös dalával debütált a Class FM listáján.

DavidGuettasongPics1Hh8Nj1HdEvRRuM

David Guetta

Aki emlékszik a ’90-es évek végéről Alice DeeJay Better Off Alone-jára, bizonyára David Guetta, Ne-Yo és Akon legújabb mixére, a Play Hardra is felfigyel, ez ugyanis a holland Eurodance-csapat leghíresebb dalából kölcsönöz részleteket. A mix kissé szürreális videoklipjében van minden rodeópályától szépségversenyen át táncvetélkedőig, de leginkább gigantikus orrú cipőkig. A nosztalgikus elektro-house egyveleg a héten a Class40 ötödik helyére került.

Takács Nikolas angol nyelvű dallal tarol a leghallgatottabb rádió listáján. A Never Ever egy könnyed, nyári sláger, fülbemászó dallammal és igazi Nikolasos hangzással szól a huszonnyolcadik helyről. A kislemez zenéjét maga az énekes és Kardos Norbert, szövegét Simon Viktor szerezte. Az új felvételhez videoklip is készült, így semmi sem állja az útját, hogy Nikolas tovább szárnyaljon a legjobbak között.

Robin Thicke

Robin Thicke

Robin Thicke új kislemezzel robbant be a Class FM listájára. A 2002-ben Beethoven ötödik szimfóniájára szerelmet valló biciklifutár mára öltönyös nőcsábász lett. A Blurred Lines videoklipjében T.I., és a Daft Punk-kal is együttműködő Pharrell Williams társaságában flörtöl a lenge öltözetű modellekkel. A három előadó közös szerzeménye a Class40 harminckettedik helyén debütált.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*