9 órától változás a közlekedésben!

–          2013. június 4-én, kedden 9 órától, az árvízi védekezésre való felkészülés miatt lezárjuk a Római-parton a Királyok útját a Nánási út és a Pünkösdfürdő utca között. Emiatt a 34-es busz mindkét irányba a 134-es busz útvonalára terelve közlekedik, kifelé a Római fürdő és a Madzsar József utca megállók, befelé pedig a Pünkösdfürdő utca és a Szentendrei út megállók között.

–   Békásmegyer, Újmegyeri tér felé a Dósa utca, a Nánási út, a Szent János utca, a Szamos utca, a Mátyás király út, a Sinkovits Imre utca, a Pünkösdfürdő, a Boglár utca, a Medgyessy Ferenc utca és a Madzsar József utca megállók kimaradnak.

o-  Árpád híd M felé a Pünkösdfürdő utca, a Medgyessy Ferenc utca, a Boglár utca, a Pünkösdfürdő, a Sinkovits Imre utca, a Mátyás király út, a Szamos utca, a Pozsonyi utca, a Nimród utca és a Dósa utca megállók kimaradnak.

 

–          2013. június 4-én, kedden 18 órától, az árvízi védekezésre való felkészülés miatt a Margitszigetet teljes hosszban lezárjuk a közúti forgalom elől és a parkolót is kiürítjük. A 26-os buszok 18 órától nem közlekednek. Kérjük az autósokat, hogy a nap folyamán hagyják el a BKK margitszigeti parkolóját autóikkal!

 

–          2013. június 4-én, kedden üzemkezdettől, a Duna magas vízállása miatt nem közlekednek a D11-es és a D12-es hajójáratok.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*