30 éves a Gór Nagy Mária Színitanoda

gor_nagy_mariaEgyütt lépi át a harmadik X-et többek között Király Viktor, Muri Enikő, Oroszlán Szonja, Koltai Róbert, Kondákor Zsófi, Verebes István és Csonka András. A Gór Nagy Mária Színitanoda születésnapi buliján a színész szakma színe java, az egykori és jelenlegi diákok tanáraikkal és az igazgatónővel karöltve ünnepelik majd a 30-at.

 

A nyolcvanas évek közepén egy kis bérlakásból induló iskola mára az ország egyik meghatározó színészképzőjévé nőtte ki magát. A padsoraiból kikerült tanítványok évtizedek óta számos budapesti és vidéki színházban bizonyítják tehetségüket, és öregbítik a tanoda hírnevét.

Nagyon boldoggá tesz, amikor látom a Budapesti Operettszínházban Janza Katát, Szabó P. Szilvesztert, Muri Enikőt vagy Kapócs Zsókát. Megkönnyeztem a Madách Színházban az Operaház Fantomját Mahó Andival és Miller Zolival, büszke vagyok Bognár Gyöngyvér Jászai Mari-díjára, és még sorolhatnám. Igazából majdnem mindenkivel tartom a kapcsolatot, és igyekszem a „gyermekeim” előadásait is megnézni, legyenek akár Budapesten vagy vidéken. Egyszóval sokgyerekes keresztanya vagyok” – mondta Gór Nagy Mária.

Az egykori növendékek, köztük Király Viktor, Muri Enikő, Oroszlán Szonja, Gregor Bernadett, Oszter Alexandra, Feke Pál, Miller Zoltán, Kondákor Zsófi és Csonka András, tanáraikkal és a jelenlegi tanodásokkal hatalmas bulira készülnek. A Gór Nagy Mária Színitanoda 30. születésnapjának estéjén a nagy csapat ugyanis csendes nosztalgiázás helyett színpadi produkciókkal és a régi időket idéző dalokkal ünnepel majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*