2500 kívánság teljesítésén túl

A Csodalámpa Alapítvány 2003-as alapításától kezdve már több mint 2500 életet veszélyeztető betegségben szenvedő gyermek arcára varázsolt mosolyt, támogatta őket a gyógyulásban azzal, hogy egy olyan kívánságát teljesítette, melyet a családnak nem állt módjában.  A tavalyi évben szinte minden nap sikerült a kisbetegek valamelyikének örömet szerezni: egy régen áhított játékot, kerékpárt, számítástechnikai eszközöket kaptak, vagy autóversenyekre, koncertekre juthattak el, találkozhattak kedvenceikkel. Az önkénteseink kiemelkedő munkája mellett a támogatók adományai, rengeteg apró szívesség és igen magas arányban a magánszemélyek 1%-a tette lehetővé, hogy 2014-ben 267 kívánságot teljesíthettek.

 

Különösen büszkék arra, hogy 2012-ben a Csodalámpa megkapta a SuperBrands Magyarország és a MagyarBrands Gyermekekért Különdíját.

poszter

 

A kívánságteljesítésekről és a gazdálkodásunkról  a www.csodalampa.hu  oldalon találhatnak olvasóink információkat, ahol teljes terjedelemben olvashatók a közhasznúsági-, valamint a PriceWaterhouseCoopers könyvvizsgálói jelentései is.

1szazalek