200 köbméter szemét

Kétszáztíz köbméter hulladékot takarítottak össze a fővárosban szilveszter után – közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) szerda délután az MTI-vel.

   

 Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a belvárosi Vörösmarty téren 2014. január 1-jén. MTI Fotó: Czimbal Gyula

Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) dolgozói takarítanak a szilveszteri ünneplés után a belvárosi Vörösmarty téren 2014. január 1-jén.
MTI Fotó: Czimbal Gyula

 

Tájékoztatásuk szerint január elsején reggel 6 órakor kezdte meg a takarítást a közterület-fenntartó 15 munkagépe és 550 dolgozója. A Belvárosban, a Váci utcában, a Kis- és Nagykörúton, valamint Boráros téri, Ferenc körúti, Blaha Lujza téri, Nyugati téri, Kálvin téri, a Deák téri, valamint az Astoriánál lévő aluljáróban és környékükön a munkát kora délutánra fejezték be.     Mint írták: a hulladékszállítás rendjében nem volt változás. A szerdán esedékes területekről január elsején is elszállították el a szemetet, illetve a szelektív hulladékot.

Forrás:MTI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*