2 nap, 100 kiállító – Auto+Motor+Sport Expo 2013

2013. november 15-én immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre az idén megújuló Autó + Motor + Sport EXPO. A 2 nap alatt, 100 kiállítóval, hazai és nemzetközi sztárpilótákkal találkozhatnak a Hungexpóra kilátogatók. Aki szeretne a technikai sportok szakágainak képviselőivel, a legismertebb versenyzőkkel és gépcsodákkal találkozni,az feltétlenül jegyezze be a ezt a két napot a naptárába!

A mai sajtótájékoztatón legismertebb hazai technikai sportolóink közül részt vettek, többek között, Talmácsi Gábor gyorsasági motoros világbajnok. Győrfi Alen Európa bajnok, Herczig Norbert rallye bajnok vagy az idei esztendő legfényesebb eredményét szállító Autocross Európa bajnok Szabó Krisztián, valamint a Lotus Ladies Cup kétszeres bajnoka Bús Edina.

Az SBRracing.hu-nak köszönhetően egy különleges 3D-s szimulátorban az újságírók is összemérhették vezetési tudásukat a jelenlévő bajnokokkal!

A belépőjegyeket már most on-line elővételben a jegy.hu-n vagy a sportjegyek.hu-n lehet vásárolni, melyhez folyamatosan sok érdekes meglepetés is kapcsolódik majd.

Fotó: Juhász Melinda és Dóka Attila

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*