Forbes Women’s Summit az egyenlőbb jövőért a BMW Group Magyarország támogatásával

Szabad téren élőben, valamint 400 virtuális néző részvételével rendezték meg az év legfontosabb, esélyegyenlőséget zászlajára tűző üzleti eseményét, a Forbes Women’s Summitet. A hazai közélet számos kiválóságát felsorakoztató egész napos, workshopokkal színesített rendezvény a BMW Group Magyarország támogatását élvezte.

P90398906-forbes-women-s-summit-with-bmw-group-hungary-09-2020-2048px

Szeptember 4-én a MOMKultban gyűltek össze a hazai köz- és üzleti élet befolyásos szereplői, hogy a Forbes és az esemény partnereinek támogatásával megtervezzék azokat a lépéseket, amelyek egy nemek közötti egyenlőséget biztosító jövőhöz vezetnek.

A szabadtéri helyszíneken és virtuálisan követhető rendezvényen a Forbes Women’s Summit vendégei előadásokat hallgathattak meg a női főnökökkel kapcsolatos sztereotípiákról, a karriermenedzsmentről, a nők mentorálási lehetőségeiről, a vállalatok szerepéről a női munkavállalóik elismeréséről, az új férfi szerepekről, a megszokottól eltérő családmodellekről, a nők lehetőségeiről a filmszakmában és az irodalomban, a férfiak uralta szakmákról és szakterületekről, a mindennapi szexizmusról, a cégek társadalmi felelősségvállalásáról, valamint a közoktatáson túli lehetőségekről. A workshopok keretében pedig olyan szerteágazó témák kerültek terítékre, mint az előítéletek és azok kezelése, az instagramos márkaépítés vagy a karrierváltásban, vállalkozóvá válásban rejlő lehetőségek.

Az eseményt Borbély Alexandra, Európai Filmdíjas és Jászai Mari-díjas, valamint Gera Marina Nemzetközi Emmy-díjas színésznők beszélgetése indította, majd különböző témákat, kérdéseket megvitatva színpadon volt többek között Kováts Adél, Czakó Borbála, Blaskó Nikolett, Vidus Gabriella, Máté Krisztina, Jakupcsek Gabriella, Péterfy Gergely, Mérő Vera, Hadas Kriszta, Nagy Anna, Nyáry Luca, Kemény Zsófi, Pistyúr Veronika, Hesna Al Ghaoui és D. Tóth Kriszta. Az esemény házigazdái a Forbes részéről Bánlaki D. Stella és Galambos Márton voltak.

A Forbes Women’s Summit létrejöttét támogató BMW Group Magyarország egy nyereményjátékkal szerzett izgalmas pillanatokat a vendégeknek, akik az új BMW 2-es Gran Coupé-t és az első elektromos MINI-t is megtekinthették a MomKult kertjében, illetve az épület előtt az új 1-es BMW, valamint a BMW i3S is kiállításra kerültek.

Fotó: Fekete Csaba, Forbes