Zséda: A szerelemre mindenkinek szüksége van

zsedaA megtalált és elvesztett szerelemről énekel Zséda. A Hány percet élsz című felvétel Abaházi Csabánál debütál a Class FM-en. A premier kapcsán a Class Kívánságműsor népszerű házigazdája az új dal születéséről kérdezte a csinos énekesnőt.

 

A legújabb slágereket és a zenei trendeket alaposan ismerő Abaházi Csaba sorra mutatja be a legfrissebb dalokat a hallgatóknak. Most hazánk egyik legjobb énekesnője, Zséda újdonsága mutatkozik be a Class Kívánságműsorban. Zséda legújabb dalában a szerelem erejéről énekel. „Igazi mesélőnek tartom magam, akkor éneklek boldogan egy dalszöveget, ha az az én történetem. Saját érzésekből táplálkozom, olyan élményekről vallok, amelyek komoly hatást gyakoroltak rám. Szerettem volna, ha a megtalált és elveszett szerelemről szóló dalszövegem igazán szíven találja az embereket. A szerelem érzésére mindenkinek szüksége van, és kérdés, hogyan is lehet élni nélküle.” – mesélte a gyönyörű énekesnő.

Abaházi Csaba a felvétel kapcsán párhuzamot vont a nemzetközi trendekkel is. „Úgy gondolom, hogy Zséda legújabb dala a világslágerekhez igazodó hangzásvilággal rendelkezik. Hangsúlyos szerepet kap benne a gitár, ami hasonló módon szól, mint David Guetta és Sam Smith Lovers on the Sun című számában, ami a nyár egyik legnagyobb slágere volt. Az élő hangszerek nagyon feldobják a zene hangulatát.”– mondta el a leghallgatottabb rádió zenei szakértője, akinél a világslágerek után most egy hazai dal debütál.

Zséda exkluzív dalpremier – ma délután 14:35-kor a Class Kívánságműsorban Abaházi Csabánál