ZAGAR – új filmzene album és évvégi fellépések

A Zagar az Amsterdam Dance Event és az európai turnéja után Zságer Balázs vezetésével elkészítette Az éjszakám a nappalod c. új magyar film zenéjét, amely most egy filmzene album formájában is megjelenik. Az albumon olyan előadók is közreműködtek mint Kama a Mary Popkidsből vagy a Los Angeles-i énekesnő, Kid Moxie, aki nemrég a Twin Peaks Mysteries of Love c. legendás betétdalát énekelte újra.

A lemezt és a filmet egy bulival celebrálják az alkotók a Fogasházban november 28-án, ahol Zságer Balázs is a pultba áll egy DJ set erejéig. December 28-án pedig egy nagyszabású évzáró koncertet tartanak az A38-on ahol a Sleepwalkingot jegyző Kama is fellép majd. Januártól pedig kisebb koncertszünet következik a zenekar életében, hogy felkészüljenek a 15 éves jubileumi évükre, így egy ideig ez lesz a csapat utolsó fellépése, amit nem érdemes kihagyni.

A My Night Your Day c. filmzene CD-n és az online áruházakban is elérhető lesz decembertől, sőt a csapat első két albuma a Local Broadcast és a Szezon is most kerül fel újra a digitális platformokra, az elöbbi egy bónusz trackkel kiegészülve. Az új CD még megjelenés előtt megrendelhető a csapat hivatalos oldaláról!