ZAGAR koncert a Budapest Parkban

2015 május 14-én a Budapest Parkban adja idei első budapesti koncertjét a Zagar. A zenekarnak néhány napja jelent meg egy vadonatúj száma, mely az őszre várható „Az éjszakám a nappalod” című film egyik betétdala lesz, és amelyben a Mary Popkids-es Kama énekel.

Zagar feat Kama_press2

“Kamával a tavalyi VOLT fesztiválon, a Random Trippen játszottunk együtt. A koncert után aztán megbeszéltük, hogy jó lenne, ha majd egy ponton összehoznánk egy közös dolgot. Amikor elkezdtem írni ’Az éjszakám a nappalod’ c. film zenéjét, egy házibuli jelenethez készült trekknél jutott eszembe, hogy ez jól állna neki. Átküldtem az alapot, amit pár napon belül egy jó kis énekdallammal küldött vissza, aztán ez lett a munkafolyamat. Tulajdonképpen nem is találkoztunk, úgy készült el a Sleepwalking.” – meséli Zságer Balázs.

„Az első demóban gitárral játszottam fel a dalt, Balázsnak annyira tetszett, hogy végül ez a blues-os, vadnyugati hangulatú gitár benne is maradt a számban. A végeredmény szerintem abszolút Zagaros és Kamás egyszerre.” – teszi hozzá Kama.

A közös dal a Parkban debütál majd élőben. A Zagar előtt pedig Sena lép fel, aki az Irie Maffia frontemberi pozíciója mellett szóló énekesi karrierjével is a csúcsra tör. Legutóbbi albuma a Lots Of Trees címet viseli, melyen a megszokott hangzás mellett bensőségesebb soul, r’n’b stílusú dalok is szerepelnek.

ZAGAR_UPLIFTED_2014_web

ZAGAR koncert a Budapest Parkban

  1. május 14. (előzenekar Sena, vendég Kama / Mary Popkids)

Facebook esemény : https://www.facebook.com/events/350314188506989/

Sleepwalking: https://www.youtube.com/watch?v=5JWKd533os4

Ingyenes letöltés: http://www.zagarmusic.com/sleepwalking/