Wolf Kati a boldogságot hívja elő új dalával

Új slágerrel debütált a Class FM listáján Wolf Kati, Rudimental és Ella Eyre dala megállíthatatlanul közelít a dobogó felé, miközben az Empire of the Sun is szépen teljesít a Class40-ben.

 

Visszatért Wolf Kati és újabb slágerrel örvendezteti meg rajongóit. A magyar popkirálynő sok időt szán a családjára, fontosnak tartja, hogy anyaként és feleségként is helyt álljon, de mindeközben a karrierje is szépen alakul: fellépések sora áll a naptárában. Legújabb kislemeze, a Hívjuk elő hazánk leghallgatottabb rádióján a harminchetedik helyen debütált.

DSC_6920mr

Wolf Kati

Rudimental, az angol elektronikus zenei kvartett és a 19 éves énekesnő, Ella Eyre a drum and bass és a soul különleges keverékével tör előre a listán. A Waiting All Night klipje Kurt Yaeger profi BMX-es megdöbbentő igaz történetét meséli el, hogyan „állt talpra” egy súlyos baleset után, amelynek következtében egyik lábát is elvesztette. Érthető tehát a siker: az erős zenei vonalat ütős klip kíséri. A lemez a héten nyolc helyet javítva a negyedik a Class40-en.

 

Újra életre kelt az Empire Of The Sun. Az ausztrál elektronikus duó Alive című felvétele harmadik hete lépeget előre a legjobbak listáján. Luke Steele és Nick Littlemore a legújabb videójukban is sajátos öltözékekben mutatkoznak – egyes hírek szerint még interjúkra is hasonlóan beöltözve járnak, mert véleményük szerint a feltűnő megjelenés az előadói élet szerves része. Az Alive a héten a huszonhetedik helyen áll a legnépszerűbb rádió toplistáján.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*