Vujity Tvrtkot és Andor Évát is díjazták a Kamera Korrektúrán

Egy fődíjat, egy különdíjat és egy harmadik helyezést vitt el a TV2 a Kamera Korrektúrán. Sport kategóriában Vujity Tvrtko egyik Napló anyagát ítélte legjobbnak a zsűri, Portré kategóriában Andor Éva különdíjat kapott és díjazták a Sztárban sztárt is a rangos szakmai versenyen.

A szerda délután megtartott Kamera Korrektúra díjátadón a TV2 egy fődíjat, egy különdíjat, valamint egy harmadik helyezést nyert. A szakmai zsűri Sport kategóriában Vujity Tvrtko „Menekülés a győzelembe” című – győri kosaras lányokról szóló – Napló riportját ítélte a legjobbnak, Andor Éva pedig a Tények Estében látható Leslie Mandoki interjújáért kapott különdíjat Portré kategóriában. A TV2 nemrégiben véget ért nagysikerű showműsora, a Sztárban sztár a Szórakoztató-zene kategóriában harmadik helyezett lett.

A Korrektúra Kft által szervezett és az NMHH szakmai támogatásával meghirdetett verseny célja a színvonalas televíziózás népszerűsítése és elismertetése. A megmérettetésen hét kategóriában várták a pályamunkákat, amelyből a nevezési határidő végéig közel 100 pályamunka érkezett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*