Viva Comet közeleg

Június 11-én ismét teltházas lesz a budapesti Papp László Sportaréna. A rajongók mellett közéleti személyiségek, énekesek, rapperek, táncosok és a celeb illetve sztárvilág ismert és kevésbé ismert arcai, feltörekvő tehetségek lesznek jelen a 14. alkalommal megrendezendő VIVA Comet díjátadó gálán. Az eseményt a Viva Tv élőben közvetíti.A kategóriák idén is változatlanok: a VIVA “A legjobb férfi előadó”, “A legjobb női előadó”, “A legjobb együttes”, “A legjobb új előadó” és “A legjobb videoklip” kategóriákban hirdet majd győztest az év egyik legnagyobb zenei eseményén. Ma végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 11.-i gálán talán hazavihetik a hőn áhított narancssárga gömböket:

http://www.vivatv.hu/comet-szavazas/kategoriak-2014

Természetesen a VIVA Comet számos további meglepetést tartogat idén is: neves díjátadókat, fellépőket, különleges produkciókat, de ezeket még egyelőre nem árulják el a szervezők.

 Részletes beszámolónkat a gála után az eseményeiről és díjazottjairól, addig is egy kis emlékeztető arról, milyen is volt tavaly, 2013-ban a Viva Comet.

Fotó: Dóka Attila, Juhász Melinda