Viva Comet 2014 – Király Viktor és Hien a legjobb

Ma kezdődött a Foci VB, ami a magyarok csaknem felét érdekli, de mi már tegnap este a Viva Cometen hallhattuk a VB slágerét, Tóth Gabi és David Correy előadásában.

A láthatatlan vörös szőnyegen vonultak a hírességek, Tóth Gabi hasat villantott, Tolvai Reni Madonna stílusát öltötte magára, Radics Gigi pedig Korda Gyuri bácsi oldalán vonult be. Az egyetlen baki az volt, hogy Gyuri bácsi rálépett a gyönyörű énekesnő hosszú szoknyájára, és az sajnos majdnem elszakadt. Gigi nem jött zavarba, rutinos mozdulattal próbálta kiszabadítani a földig érő ruhakölteményt.

A parádés színpadi előadások végén akadt olyan fellépő is, aki megajándékozta rajongóit. A Hooligans dobosa a dobverőt hajította a sikítozó tömegbe, Király Viktor pedig pilótaszemüvegével kedveskedett. A szimpatikus énekes egyszerre szerencsés és peches is, hiszen tegnap este a legjobb férfi előadónak járó díjat zsebelte be, de ma már azt írta közösségi oldalára, hogy kórházba került, hangszálcsomója van.

A legjobb női előadó Hien lett, a legjobb együttes kategóriájában a Children of Distance győzött, a legjobb videoklipet S.O.N.Y.A. készítette el.

2014 legjobb új előadójaként DiazMentha vonult be a Comet-történelembe, a frissen alakult hip-hop formáció a Hősökből ismert Mentha és a korábban csak zeneszerzőként dolgozó Diaz együttműködése révén jött létre. A Magyar Könnyűzenéért gömböt pedig a Hooligans vihette haza.

A Superfan díjat, amely a leglelkesebb rajongótáborral rendelkező előadót illeti, a Children of Distance kaparintotta meg, így a srácok duplázni tudtak a gálán. A Papp László Budapest Sportaréna több ezres tomboló közönsége előtt élőben lépett fel a Punnany Massif, Ganxsta Zolee & Dynamic, Majka és Curtis, Hien, Fluor, a Halott Pénz, Diaz és sokan mások.

Cserpes Laura pedig gyönyörű volt.

Figyelem, 120 képes galéria!

Fotó: Dóka Attila, Juhász Melinda