Visszatért Lenny Kravitz

Lenny Kravitz nemrég lett 50 éves, de népszerűbb, mint valaha. Az egyik legváltozatosabb stílusú énekes négy egymást követő évben vitt haza Grammy-díjat, Az éhezők viadala révén pedig a színészkedésbe is belekóstolt. Lenny most vadonatúj dallal jelentkezett, amely egyre feljebb tör a Class FM slágerlistáján. Fiatal feltörekvőkből sincs hiány, a Puskás Peti vezette Biebers magabiztosan halad előre, míg Sam Smith a legjobb 10-be küzdötte be magát.

Novemberben akár a magyar rajongók is láthatják/hallhatják élőben Lenny Kravitzet: a világsztár ugyanis a prágai O2 Arénában ad majd koncertet, ahol legújabb albumát, a Strut-ot mutatja be élőben. A 50 évesen is dögös énekes szinte minden létező zenei díjat megnyert, amit csak lehetett, slágereit pedig nehéz lenne felsorolniÚjdonsága, a The Chamber a leghallgatottabb rádió listájának 20. helyen áll.

Egyre sikeresebb a The Biebers. A Puskás-testvérek által alapított együttes fesztiválzenekarnak indult, a formáció azonban egyhamar megkedveltette magát az országgal. A Sorry című dalról senki nem akarta elhinni, hogy magyar szerzemény, most pedig újabb slágergyanús számmal jelentkeztek a fiúk. Ez a Rhythm of Joy, amely ezen a héten a Class40 30. helyén várja, hogy még feljebb ugorhasson.

Az élmezőnyben is nagy a nyüzsgés, a britek kedvence, Sam Smith mindössze 2 éve kezdte zenei pályafutását, azonban már most sokadig sikerdalával jelentkezett az előadó. Ez a Stay With Me, amely a Class40-en a 6.helyet foglalta el magának. A sláger erősen hajaz a legnagyobb R’n’B előadók szerzeményeire, bár nem is téved nagyot, aki Amy Winehouse stílusához hasonlítja – Sam Smith ugyanis bevallottan hatalmas rajongója a 3 éve elhunyt énekesnőnek.