Visszatérnek a tinik kedvenc bébiszitterei!

sam_and_cat_nick2Egyikük vagány és állhatatos, a másik hebrencs és kissé naiv – különböző egyéniségük ellenére mégis szobatársak, sőt jól menő közös vállalkozást vezetnek. A Sam & Cat című világhírű tinisorozat első évadában a nyers, de barátai mellett mindig kiálló Sam és a szeleburdi, csajos Cat barátságot kötöttek, összeköltöztek és bébiszitter bizniszbe kezdtek. De vajon milyen kalandok várnak rájuk az új évadban, és túléli-e barátságuk az újabb kihívásokat? Poénok, izgalom és persze az elmaradhatatlan szerelem – jön a Sam & Cat új évada!

Korábban riválisok voltak, most azonban közös sorozatukban játszanak főszerepet a Sam & Cat hősnői, Ariana Grande és Jennette McCurdy. Arianát korábban a közönség a V, mint Viktóriában, Jennette-et pedig az iCarlyban láthatta, most azonban a lányok összefognak, hogy vállalkozást indítsanak. A Nickelodeon sikersorozatának története szerint Sam Puckett (Jennette McCurdy) és Cat Valentine (Ariana Grande) elhagyják a családi házat. A lányok összeköltöznek és bébicsősznek állnak, amelynek során időnként jó munkát végeznek, többnyire azonban bonyodalmakba keverednek. A Sam & Cat című sorozat nem csupán Amerikában ültette le a tiniket a képernyő elé, de igazi nemzetközi siker is lett. Az első évad Amerikában több mint 4,2 millió nézőt vonzott a képernyők elé, de nézettségi csúcsokat döngetett Nagy-Britanniában, Németországban, Hollandiában és Lengyelországban is.

Az új részekben Sam és Cat üres zsebeit már megtöltötte a plusz pénz, amit virágzó bébiszitter bizniszükkel kerestek, a gondjaikra bízott gyerekek azonban továbbra is ugyanolyan elevenek. Aközös játék és pihenés helyett a kicsik újabb és újabb kalandokba keverik bébiszittereiket, akiknek alaposan feladják a leckét apró csínytevéseikkel. Ám ha mindez még kevés lenne, a szeleburdi barátok gyakran egymást is megtréfálják.

A most érkező évadban a mindig vidám Cat egy megőrzésre szánt ikerpárt használ arra, hogy alaposan megviccelje Samet. Egy kis kópéságért azonban Samnek sem kell a szomszédba mennie: ötletes cselhez folyamodik, hogy bosszút állhasson szobatársán. A vadonatúj részekből megtudhatjuk, miért kell új nevet találni a lányok jól menő bébiszitter vállalkozásának, és fény derül arra is, rá tudják-e venni a gondjaikra bízott kisgyereket, hogy váljon meg kedvenc (és igencsak piszkos) plüssállatkájától, amelyet évek óta magával hurcol a nap minden percében. Ez a feladat sokkal nehezebb, mint amilyennek elsőre tűnhet…

Sam & Cat új évad – szeptember 21-től minden vasárnap 20:05-kor, csak a Nickelodeonon!