Vipera: Jöhet a következő címmecs!

Kovács  „Vipera” Attila négy év után ismét bajnoki címért bokszolhatott a Ferobox Event szeptember 13-i gáláján. Élt is a lehetőséggel, Munkácsy Lajos ellenében T.K.O.-val hódította el a nagyváltósúly magyar bajnoki övét, a Barba Negra teltházas közönsége és a Sport Televízió nézői előtt.

„Nagyon oda kellett figyelnem, mert rakkolós, tapadós srác volt az ellenfelem” – kezdte az értékelést „Vipera”. Megvolt viszont a taktikám, amihez végig tartani tudtam magam. Türelmes voltam, kivártam a megfelelő pillanatot. Gratulálok Lajosnak, ügyes bokszoló, le a kalappal előtte. Nem számítottam rá, hogy kiüthetem. Feltérképeztem a harcmodorát és tudtam, hogy nem lesz egyszerű dolgom. Persze eljátszottam a K.O. gondolatával, de a szorítóba úgy léptem be, hogy végigmegy a tíz menet. Szerencsére nem így lett.”

A győri illetőségű magyar bajnok azt is elmesélte, milyen érzéseket váltott ki belőle a cím megszerzése. „Sokféle helyen bokszoltam már és ennek is meg volt a maga hangulata. Feldobta a hangulatot a teltházas közönség, nagyon jól éreztem magam. Nem először nyertem címet, így ez nem volt újfajta érzés, viszont örülök, hogy egy újabb feladatot sikerült megoldanom és büszke vagyok arra, hogy én lehetek Magyarország legjobb nagyváltósúlyú profi ökölvívója.”

Attila elárulta nekünk, hol tartja az eddig megszerzett öveket. „Egyelőre egy polcon kicsit zsúfolva, viszont amint nagyobb házba költözünk, méltó helyet készítek az ereklyéimnek.”

A szakemberek szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy a Ferobox ökölvívója ismét régi önmagát idézi. „Nagyon hasznosak voltak az elmúlt meccsek, mert folyamatosan láttam, miben kell erősödnöm. Én azért azt nem mondanám, hogy ugyanott tartok, mint régen. Viszont nagyon jó úton haladok és mindent meg is teszek, hogy elérjem céljaimat. Meg szeretném védeni az övet, aztán reményeim szerint jöhet egy Európa-bajnoki vagy kisvilágbajnoki címmeccs. Meg szeretném köszönni a Ferobox tulajdonosainak, hogy hittek és hisznek bennem és ígérem nekik és minden szurkolómnak, hogy meg fogom hálálni a bizalmukat.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*