Világrekord kísérletben vett részt a SportKlub műsorvezetője!

Szépségkirálynővel autózott Világi Péter

Szépségkirálynővel autózott Világi Péter

Egyszerre bőgött fel több mint háromszáz versenyautó motorja a Hockenheimringen, ahol Bende Adrienn és Világi Péter nyitották a sort a Lotus világrekord kísérletén. A 2006-os Miss Universe Hungary és a SporKlub műsorvezetője vezették fel a mezőnyt a németországi pályán, ahol több száz klasszikus angol sportautó gyűlt össze, hogy megdöntsék az egyszerre, egy versenypályán köröző Lotusok világrekordját.

 A volt szépségkirálynő, Bende Adrienn negyedik éve versenyez a Lotus Ladies Cup mezőnyében.

 “Hatalmas élmény volt a több száz klasszikus angol sportautó előtt száguldani a saját versenyautómmal. Elvittük magunkkal a Lotus Ladies Cup hivatalos safety carját, amikor ezt megláttak a szervezők, felajánlották, hogy mi vezessük fel az egész mezőnyt Világi Petivel, a SportKlub műsorvezetőjével” – mondta a csinos pilótanő.

 Világi Péter korábban évekig versenyzett a gyorsasági szakágban, így szívesen vállalta, hogy ő vezesse fel a rekordkísérletet.

 „Korábban évekig versenyeztem a gyorsasági szakágban, így nem okozott problémát számomra, hogy vezessem a safety cart. Csodálatos látvány volt, ahogy a rengeteg autó ellepte a ringet! Végül háromszáznégy Lotus gyűlt össze a pályán, így az új világrekord nem jött össze, talán majd jövőre” – mondta mosolyogva a tévés műsorvezető.