Vigyázat, csalók!

Ismét a régi „szakállas” trükkel próbálkoznak csaló bandák Budapesten. Fővárosi közszolgáltató cégre hivatkoznak, bejelentés nélkül érkeznek és rámenős módon azonnal készpénzt kérnek. A Fővárosi Csatornázási Művek elővigyázatosságra inti a lakosságot és kéri, hogy tegyenek feljelentést a rendőrségen.

fcsmA Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) felhívja a lakosság és az intézmények vezetőinek, kezelőinek figyelmét, hogy előzetes bejelentés nélkül sem a közszolgáltató társaság, sem annak megbízott alvállalkozója nem kér bebocsátást ingatlanon belüli szolgáltatások elvégzésére.

A Fővárosi Csatornázási Művek hangsúlyozza, hogy dolgozóik a főváros 5400 kilométeres közcsatornarendszerét üzemeltetik. Az emblémával ellátott, kulturált és egységes ruházatú, arcképes igazolvánnyal rendelkező szakemberek nem házalnak csatornatisztítási ajánlattal és legfőképpen nem kérhetnek készpénzt.

Az FCSM azt tanácsolja, hogy a társaságra hivatkozó, bejelentés nélkül érkező, többnyire szedett-vedett munkaruházatba öltözött, cégjelzés nélküli gépjárművel megjelenő, magukat csatornamunkásoknak kiadó csapatokat ne engedjék be az ingatlanon belülre.

Az FCSM kéri, ha gyanús emberek az FCSM-re hivatkozva próbálnak pénzt kicsalni, akkor a nyomozás érdekében azonnal jelentsék azt a rendőrségen, vagy érdeklődjenek a társaság 80/455-000 telefonszámú, éjjel-nappal díjmentesen hívható Központi Ügyeletén.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*