Vezetés közben is saját dalait énekli Tóth Gabi

toth_gabiTóth Gabi alig 25 éves, de már most tudja, milyen az, amikor az ország legnépszerűbb tehetségkutatóiban bírálják, vagy épp neki kell mások felett ítéletet mondania. A népszerű énekesnőt Kiss Orsi kérdezte a Class40-ben a jövőről, újévi fogadalmairól és a Sors című új felvételéről. Tóth Gabi a Class FM műsorvezetőjének azt is bevallotta, ha meghallja egy dalát, azonnal dudorászni kezdi, mindegy, hogy a konyhában van, vagy épp úton valahova.

Az énekesnő közel tíz éve mutatkozott be először a nézőközönségnek, azóta folyamatosan alkot és dolgozik, jelenleg az X-Faktor mentora. „Nagyon élvezem az egészet, most, hogy elfogytak a mentoráltjaim, kezdem leereszteni a fáradt gőzt. Kemény volt ez az elmúlt év, a válogatók kimerítettek, de nagyon jól szórakoztunk és fantasztikus csapat lettünk.” – mondta el a vagány stílusáról ismert Tóth Gabi a Class40-ben.

A leghallgatottabb rádió műsorvezetője, Kiss Orsi a fiatal előadót kifaggatta legújabb daláról, a Sorsról is, amely a Class FM egyik legnépszerűbb felvétele. „Egyszerűen imádom! – kezdte lelkesen Gabi, majd hozzátette – „Nagyon letisztult, nyugodt szám. Tényleg egy új életérzést akartam közvetíteni vele. Azt szerettem volna kifejezni, hogy ha kitartunk és van hitünk, akkor csodálatos dolgokat tartogathat nekünk az élet. A párom, Robi is segített a videoklip elkészítésében, aki szintén feltűnik a képsorokon.”

Az énekesnő azt is elmesélte Orsinak, hogy előszeretettel dudorássza saját számait, amikor azokat a rádióban meghallja. „Főleg az Éjjel-nappal Budapestet szoktam énekelgetni, és bizony még vezetés közben is néha azon kapom magam, hogy hangosan tátogom egy-egy dalom szövegét!” – mesélte nevetve Gabi, aki hozzátette, egyébként is büszke arra, ha meghallja az éterben saját magát, „Szeretném megköszönni azoknak, akik betelefonálnak és kérik a számaimat, nagyon jó érzés visszahallani a zenémet a rádióban!” – üzent a díva a Class FM hallgatóinak.

Kiss Orsi és az énekesnő közti beszélgetésből az is kiderült azonban, hogy több közös pont van kettejük között. Ahogy a Class FM műsorvezetője, úgy Tóth Gabi is nagy hangsúlyt helyez a nőiességére és stílusára, mindketten így érzik igazán jól magukat a bőrükben. „Egy teljesen kitetovált kart természetesen nem vállalnék be, mert az már a nőiesség rovására menne szerintem. Az eddigi tetoválásaim mind olyan helyen vannak, ahol nem elsősorban az a fontos, hogy mások lássák.” – árulta el Gabi Orsinak.

Az énekeső a Class40-ben különleges újévi fogadalmat is tett, amelyben ország-világ előtt ígérte meg, hogy 2014-ben leszokik a dohányzásról. Gabi további tervei között szerepel egy idegen nyelv magas fokú elsajátítása és természetesen megígérte, hogy további slágerekre is számíthatunk majd tőle.

De hogy miért épp hét tetoválás díszíti Tóth Gabi testét? Mennyire babonás az énekesnő? Hogy reagál, ha átmegy előtte egy fekete macska az utcán? Vasárnap este 17 órától további érdekességeket és kulisszatitkokat is megtudhatunk az ország piacvezető rádióján, a Class FM-en, ahol Tóth Gabi újdonságai is rendre felcsendülnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*