Vezérigazgató-helyettes és új program- és hírigazgató a TV2-nél

György Bence lett a TV2-csoport program- és hírigazgatója, Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa vezérigazgató-helyettesi pozícióban folytatja munkáját.

2014. február 1-től Yvonne Dederick a TV2-csoport társtulajdonosaként a cégcsoport vezérigazgató-helyettesi pozícióját tölti be. Yvonne Dederick több mint húsz éves gazdasági-pénzügyi vonalon szerzett szakmai ismeretekkel rendelkezik, több cégvásárlási folyamat koordinációjában vett részt az elmúlt években, széleskörű tapasztalata a médiaszektorra is kiterjed. 2011. február óta a TV2 gazdasági igazgatójaként tevékenykedett, vezérigazgató-helyettesi pozíciója elfoglalása után közvetlen irányítása alá a pénzügyi, a gazdálkodási, a kontrolling, a műszaki és a HR területek tartoznak.

György Bence

György Bence

Ugyancsak február 1-től György Bence lett a TV2 program- és hírigazgatója. A szakember TV2-es pályafutása előtt újságíróként napi és hetilapoknál dolgozott, majd az RTL Híradó riportere, szerkesztője, később az Origo belpolitikai rovatának szerkesztője volt. A TV2-höz éppen 10 éve, 2004-ben csatlakozott, ahol először felelős szerkesztői pozíciót töltött be a hírigazgatóságon, majd 2009. január 1-től szerkesztőségvezető, 2010. január 1-től pedig az aktuális műsorok vezető szerkesztője. Irányítása alatt a Tények Magyarország első számú hírforrásává, piacvezető hírműsorává vált. A jövőben program- és hírigazgatóként a hírműsorok mellett a TV2-csoport csatornaportfoliójának műsorstruktúrájáért, a sajátgyártású műsorokért, a vásárolt tartalmakért, valamint a programkutatási területért is felel.

György Bence kinevezésével távozik a TV2-csoporttól Ralf Bartoleit, korábbi programingért felelős vezető.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*