Velencei-tónál a TV2 Mokka

Június  24. és július 5. között a Közép-dunántúli régió legfontosabb vízparti  desztinációjából, a Velencei-tó partjáról jelentkezik az országjáró  Mokka.

tv2_A  népszerű műsor az első héten a velencei Velence Resort &  Spa****superior-ból, a második héten a gárdonyi Vital Hotel Nautis****superior  szállodából köszönti reggelente a nézőket.

A  műsorban a Közép-dunántúli régió és a Velencei-tó térsége turisztikai  kínálatára, attrakcióira, programlehetőségeire és fesztiváljaira is felhívják a  figyelmet.

Az  akció a Magyar Turizmus Zrt., a TV2, valamint a velencei-tavi szállodák és a  térségi TDM szervezet együttműködésével valósul meg.

Amint arról korábban hírt adtunk, a Magyar Turizmus Zrt.  és a TV2 együttműködésének keretében a Mokka című reggeli műsor adásai június  10. és július 19. között hetente más-más magyarországi helyszínről jelentkeznek.  A közös promóció célja az, hogy a nézők figyelmét a hazai turisztikai kincsek  szépségeire irányítsa, s így meghozza a kedvet a belföldi utazáshoz a nyári  főszezonban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*