Végh Judit extrém randija

Dóra hosszú idő óta nem találja boldogságát. Konráddal folytatott viszonya után most úgy dönt, az internet segítségével keres párt. A lánynak első pillanattól szimpatikus Dénes, aki most egy igazán extrém randira viszi a doktornőt a Jóban Rosszban története szerint.

falmaszas_1Végh Juci már nem keresi az igazit, hiszen párjával több éve boldogok, kisfiuk, Bence pedig hamarosan óvodás lesz. A színésznő karaktere, Dóra azonban kevésbé szerencsés. Régóta nem találja az igazit, csupán Konráddal bonyolódott szenvedélyes viszonyba. A fiatal doktornő elhatározza, regisztrál egy párkereső oldalon, hogy megtalálja élete párját. A kezdeti sikertelenség után rátalál Dénesre, aki igazán meglepő helyszínre, egy falmászó-klubba szervez randevút.

 

„Szeretem, amikor kicsit kimozdulunk a stúdió falai közül, így vártam nagyon a forgatást. Életemben először másztam falat most, ezért kicsit izgultam, de végül úgy érzem, ügyesen vettem az akadályokat” – árulta el Végh Juci. – „Az is kiderült, hogy már egészen kicsi kortól lehet mászni, így eszembe jutott, hogy talán Bencét is elviszem majd egyszer, biztosan tetszene neki, energikus gyerek. Szerencsés vagyok, mivel nincs tériszonyom, a bungee jumpingot is szeretném egyszer kipróbálni. Ki tudja, talán az lesz a következő randi-helyszín a sorozatban” – tette hozzá nevetve a színésznő.

Hogy hogyan alakul Dóra és Dénes kapcsolata, az kiderül a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*