Vastag Csaba összecsap Kállay-Saunders Andrással

vastag_csabaVeszélybe kerülhet Avicii egyeduralma, ugyanis egyre többen fedezik fel maguknak Duke Dumont zenéjét. A brit dj-t Grammy-díjra is jelölték, legújabb dala, az I Got U pedig frissen debütált ezen a héten a Class40-ben. Eközben Shakira és újdonsága, a rendkívül dögösre sikeredett Empire az első öthöz közelít a leghallgatottabb rádió slágerlistáján, Vastag Csaba pedig már Kállay-Saunders Andrást szorongatja.

Közeleg a nyár, amikor mindenki pihen és ha teheti, minél egzotikusabb helyeken keresi a kikapcsolódást. A legtikkasztóbb hónapokban teli vannak a bárok, jéghideg koktélokkal szaladgálnak a pincérek, a tengerpartokon pedig csecsebecséket sóznának rá a gyanútlan turistákra. Duke Dumont klipjében ez a veszély nem fenyeget, a képsorokban látható főhős ugyanis egy sisakot húz a fejére, és a virtuális világban hajtja a csajokat, miközben ül a fotelben. Jó adag társadalomkritika bújik meg az I Got U című dalban, amely a héten debütált a Class40-en a 38. helyen.

A Class40-en azonban nem csupán a fiatal feltörekvők teljesítenek szépen, de a rutinos sztárok is. Shakirát talán senkinek nem kell bemutatni, az énekesnő most az Empire című dallal próbál beférkőzni a hallgatók szívébe. Ez úgy tűnik, sikerül is neki, az új sláger már a 9. helyen áll a hazánk mértékadó listáján, és egyre feljebb menetel. De vajon meglesz a kolumbiai szépségnek a dobogós hely?

Vastag Csaba ezen a héten a Class40 egyik legnagyobb meglepetése, az énekes olyan világsztárokat hagyott maga mögött, mint James Blunt, a Coldplay, vagy éppen Calvin Harris. Csaba egyik legújabb dalával, az Őrült éjjellel már a 11. helyen áll a Class FM slágerlistáján, mindössze három pozícióval lemaradva az Eurovíziós Dalfesztiválon 5. helyezést elérő Kállay-Saunders Andrástól.