Várandósan is edzésben Kovács Katalin

kovacs_katalin2A hatodik hónapban jár, de nem hagyott fel a mozgással Kovács Kati. Minden idők legsikeresebb kajakosa 37 évesen döntött úgy, hogy családot alapít párjával. A sportoló a SportKlub MezTelenül című műsorában mesélt születendő gyermekéről.

 

„Évek óta szeretnék családot, ez a gondolat már nagyon régen megfogalmazódott bennem, azonban eddig azt éreztem, hogy a kajakozás előbbre való. A  szezon vége felé viszont már rengeteget járt a fejemben a családalapítás, és lassan ez lett a legfontosabb számomra.  Úgy éreztem, meg kell állnom, fel kell töltődnöm ahhoz, hogy sikeres tudjak lenni a jövőben is” – magyarázta Kati a SportKlub kameráinak. A kajakos a hatodik hónapban van, már most nagyon megváltozott az élete, de a sportról nem mondott le teljesen. Természetesen kevesebbet, de ugyanúgy edz, mint eddig.

„Feldob, hogy napi másfél-két órát a sporttal töltök. Akadnak olyan napok, amikor egy perc nyugtom sincs, de vannak sokkal nyugisabb időszakaim is. Olyankor a gondolataim a jövőn járnak. Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha megérkezik Luca, hogyan tudom majd alakítani az életem” – árulta el a sportoló. „Nem érzem, hogy az állapotom egyelőre gátolna abban, hogy továbbra is rendszeresen mozogjak. Egyedül a futást hagytam abba, mert nagyon sokan mondták, hogy nem tanácsos,  pedig nagyon jól esett” – mesélte Kati.

 

A MezTelenül stábja a riói olimpiával kapcsolatos terveiről is kifaggatta kajak klasszisunkat. „Nehéz erről beszélni, mert nagyon szeretném, és nagyon jó érzés lenne, ha ott lehetnék, de nem tudom, milyen jövő áll előttem” – tette hozzá a kajakozó.

Ha kíváncsi arra, hogyan készül gyermeke születésére Kovács Katalin és hogy milyen tippekkel látja el őt Dusev – Janics Natasa, ne hagyja ki a MezTelenül mai adását 18:55-kor vagy szombaton 12:00-kor a SportKlub műsorán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*