Utazás kiállítás: Az életnagyságú prospektus

Csütörtök óta látogatható a Utazás Kiállítás a vásárközpontban. Az idei külföldi díszvendég Tunézia, a magyar Pécs, a rendezvény kulturális díszvendége pedig Matyóföld.

Az általában év elején megrendezett Utazás Kiállítás mindig az egyik legszínesebb rendezvény a Hungexpo területén.  Hiszen, mivel is lehetne jobban felhívni a leendő utazók figyelmét a különböző úti célokra, mint látványos és kreatív kiállítói standokkal. Ezekben idén nincs is hiány. Elég csak a debreceni “májusfás” díszletet, vagy a Tisza-tó-standjánál kiállított, kis lánctalpas járművet említenünk. Jó látni, hogy a marketing Magyarországon egyértelműen “jobban teljesít”.

Ez nem is baj, hiszen hazánk tényleg számtalan fantasztikus látnivalóval rendelkezik, amelyekről a nagy hajtásban nem biztos, hogy értesülünk. Azonban az Utazás Kiállításon eltöltve pár órát, és végiglapozva ezt az életnagyságú prospektust, biztosan talál magának mindenki egy olyan helyet, amit szívesen felfedezne a jól megérdemelt szabadságát töltve.

A kiállítás külföldi díszvendége Tunézia, ahova, Leith ben Zakour, a Tunéziai Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviseletvezetője szerint, idén már direkt repülőjárat indulhat a Tunis Air jóvoltából.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*