Unokája miatt vállalt szerepet Ozzy Osbourne a Nickelodeon sorozatában

viktor_elemzes_reszletA Black Sabbath frontembere, Ozzy Osbourne megszelídült. Erre utal legalábbis, hogy a rocksztár szerepet vállalt a Nickelodeon gyerekeknek szóló népszerű animációs sorozatában, a Bubi Guppikban. Egy vörös taréjos, aranyfogú rosszfiút fog alakítani a világsztár, aki zöld ragacsot spriccelve tör borsot a bájos tengeri sellők orra alá. Ozzy 2 éves unokája miatt vállalta el Sid Fishy eljátszását. A karakter közel sem áll majd távol tőle, hisz saját bevallása szerint mindig is halszaga volt.

Ozzy Osbourne-t nem éppen a visszafogottságáról ismerte a világ eddig. Úgy tűnik azonban, hogy előbb-utóbb még a rocksztárok is lenyugszanak, az énekes most 2 éves unokája miatt vállalt szerepet a Nickelodeon egyik legkedveltebb óvodásoknak szóló sorozatában, ahol elragadó sellők énekes, játékos, interaktív mesékkel szórakoztatják a legkisebb tévénézőket. „Pearl miatt csináltam az egészet, folyton ezt a mesét nézi, így nagyon várom, hogy mi lesz a reakciója, ha meghallja a hangomat a Bubi Guppikban!” – mondta el lelkesen Ozzy a Rolling Stone újságíróinak.Sid Fishy igazi bajkeverő lesz a sellők világában játszódó gyerekműsorban, olyan, aki zöld ragaccsal akar besározni mindenkit. A bubi guppiknak kell majd megakadályozniuk a gaztettet, máskülönben zokni és záptojásszag lepi be lakhelyüket.

A Nickelodeon animációs részlege az elmúlt évek során olyan sikersorozatokat termelt ki, mint például a SpongyaBob Kockanadrág, de itt láthatóak a Kung Fu Panda, a Tini Nindzsa Teknőcök és a Madagaszkár Pingvinjei szériák is, amelyek rengeteg kisiskolást szórakoztatnak. Hazánk elsőszámú gyerekcsatornája korszerű és a mai óvodás kisgyerekek igényeire szabott szórakoztató műsorokat is rendre bemutat Magyarországon. Ezek egyike a Bubi Guppik, amelynek főszereplői a habok között lubickolva szólítják meg, tanítják és hívják új kalandokra a kicsiket. Most pedig megérkezett a rock ’n’ roll is a Nickelodeonra, és biztos, hogy nem marad majd konklúziók nélkül Ozzy cameója.

Bubi Guppik minden hétköznap 10:50-kor és hétvégén 7:05-kor csak a Nickelodeonon!