Ünnepi titkaikról mesélnek az IHM tagjai

Fából készült excalibur, saját gyártású hógömb, „szexis” naptárak… az Irigy Hónaljmirigy tagjai minden évben saját maguk által barkácsolt meglepetésekkel lepik meg egymást Karácsonyra. Az ajándékozásnál egy szabály van: nem szabad rá pénzt költeni.

 

Az IHM tagjai évek óta együtt is megünneplik a szeretet ünnepét, és megajándékozzák egymást. A kézzel készített meglepetéseknél a fiúk igazán elengedik a fantáziájukat, az évek során rengeteg vicces ajándékkal örvendeztették már meg egymást. Sipos Tomi egyik kedvenc ajándékát a bátyjától kapta: Peti egy műanyag tortatartóból fabrikált Betlehemet.

„A srácokkal minden évben összejövünk Karácsony előtt, és megajándékozzuk egymást, néhány alkoholmentes koktél kíséretében” – kezdte nevetve Tomi. „Mindig kézzel készítjük a meglepetéseket, az elmúlt évek során jégszobortól kezdve, a „szexis” naptárig minden előkerült már. Az egyik kedvencem a tortatartóból készített Betlehem, a tetőre még csillagokat is ragasztott a bátyám. Másik emlékezetes ajándék volt számomra egy terítő, amelyre kissé pajzán jeleket hímzett Peti. Az esküvőmön ő volt a tanúm, és ragaszkodtam hozzá, hogy ezen legyenek a karikagyűrűk” – emlékezett vissza a fiatalabb Sipos. Tomi azt is elárulta, ez a Karácsony más lesz, mint a többi, hiszen Emma lánya már elmúlt egy éves, így számára is élmény lesz az ünneplés. „Hatalmas fejtörést okoz számunka, hogy hová tegyük a karácsonyfát, nehogy Emma magára rántsa” – gondolkodott el Tomi, aki felesége és gyermeke mellett testvére családjával és édesanyjával tölti majd a szentestét.

Kabai Laci is féltve őrzi Sipos Petitől kapott ajándékát. A dobost egy zenélő hógömbbel lepte meg a csapat frontembere.

„Évekkel ezelőtt a koncertstábunkból az egyik lány azt mondta rám, hogy úgy nézek ki, mint a prérifarkas, ezért kaptam egy hógömböt, amiben ez a mesefigura figyel. Itt az ideje egy új gömbnek, mert kicsit megnyúlt a bőröm, így már inkább egy sharpei kutyára hasonlítok” – nevetett Kabai Laci, aki azt is elárulta, náluk már december 23-án áll a karácsonyfa.„Amikor a fiunk kicsi volt, 23-án éjjel, a fellépések után díszítettük a párommal a fát, hogy reggel meglepetés legyen számára. Patrik már 18 éves, de annyira hozzászoktunk ehhez, hogy azóta is minden évben így csináljuk” – mesélte a zenekar dobosa.

feri_peti

Papp Feri egy régi karácsonyi emléket is felelevenített, amely egyáltalán nem volt kedves számára. „1987-ben mumpszos voltam szenteste, nagyon haragudtam a világra, hogy ott sorakoznak az ajándékok, én pedig egyikkel sem játszhatok” – nosztalgiázott Feri, aki egyszer fából készült excaliburral lepte meg Varga Győzőt.

A Mirigyek igyekeznek kipihenni magukat az év végén, hiszen mozgalmas időszak áll előttük. A csapat jövőre lesz 25 éves, születésnapjukat látványos nagykoncerttel ünneplik meg. Ráadásul a zenekar tagjai idén nem csak egymásnak, de rajongóik számára is különleges meglepetéssel készülnek…